Lid worden

Gratis proefweken

Iedereen die zich aanbiedt voor lidmaatschap heeft recht op 3 gratis en vrijblijvende proefweken om te kijken of wat we in onze club beoefenen echt wel uw ding is. De 3 proefweken dienen wel achtereenvolgend opgenomen te worden.

Minimum vereisten

De enige onmiddellijke vereiste voor lidmaatschap is dat je een minimumleeftijd bereikt van 16 jaar in het jaar dat je van start gaat. Dit is beslist omwille van veiligheid, aansprakelijkheid en maturiteit.

Lidgeld

Volgende mogelijkheden worden aangeboden:

BedragBeschrijving
140 EuroJaarlijks lidmaatschap. Men kan alle beschikbare, opgegeven lessen volgen, inclusief lessen die in schoolvakanties vallen.
50 EuroEnkel voor leden die lessen volgen binnen de schoolvakanties.
10 EuroEenmalige deelname aan een les zonder lidmaatschap. Dient o.a. om in orde te zijn met verzekering.

Betreffende het gewone jaarlijks lidgeld wordt er nog wel een korting voorzien van 10 Euro per persoon van hetzelfde gezin die ook lid wordt. Bv: vader, zoon en dochter worden lid. Vader betaalt 140 Euro, de zoon 130 en de dochter 120. Er is wel een ondergrens van 100 Euro voorzien, meer korting wordt dan niet meer toegekend.

Het lidgeld wordt per 12 maanden geteld vanaf ongeveer het einde van de proefweken. In het lidgeld zijn volgende zaken begrepen:

  1. Lidgeld dōjō (i.e. huur van de zalen en dergelijke)
  2. Verzekering

Andere zaken zoals een dōgi (trainingspak) zit niet in de prijs begrepen.

Storten van het lidgeld kan op de volgende rekening:

  • IBAN: BE06 0014 0901 4522
  • BIC: GEBABEBB

Extra verplichte benodigdheden

Nadat je lid geworden bent, verwachten we dat je een zwarte standaard dōgi aanschaft, best eentje voor jūdō of jūjutsu. Dit gebeurt meestal onder begeleiding van de trainer, ook omdat je dan extra korting krijgt op de aankoopprijs.

Bescherming (borstbescherming, een schelp, …) gebruiken we eigenlijk niet maar we maken er geen probleem van als iemand toch liever iets draagt ter bescherming van het lichaam.

Als je al over een witte dōgi beschikt dan mag je deze zwart verven en hoef je niets bijkomend aan te kopen.

Trainingswapens worden in het begin nog voorzien door de club maar na verloop van tijd wordt er toch een beetje verwacht dat een lid uiteindelijk zelf bepaalde trainingswapens koopt. Dit vooral omdat de club zelf niet over zeer grote sommen geld beschikt om voor alle leden een trainingswapen te voorzien.