Korte reflectie op het voorbije jaar 2017

Nog enkele dagen en het jaar 2017 is voorbij. Meestal wordt deze periode af en toe aangegrepen om even een korte zelfreflectie te houden op de eigen verwezenlijkingen. Wel laten we eens kijken wat er allemaal gebeurd is het voorbije jaar.

Op zich zijn het allemaal maar details en stellen ze niet veel voor maar uiteindelijk zijn het soms belangrijkere zaken dan eerst gedacht:

  1. Eind februari is deze nieuwe site gelanceerd, waardoor het eenvoudiger wordt om inhoud en berichten te kunnen toevoegen;
  2. Alle administratie en boekhouding is terug op orde gebracht (als die er al was);
  3. De Facebook pagina wordt meer en meer gebruikt als communicatie- en vooral als reclamekanaal;
  4. Er is beslist om extra bijkomende trainingsavonden aan te vragen;
  5. Ook is er een visie en missie voor de club opgesteld om meer toekomstgericht te kunnen werken;
  6. Met als klap op de vuurpijl: de site is uitgebreid met een aantal Engelstalige pagina’s om ons te kunnen voorstellen aan niet-Nederlandstaligen als zij ons bezoeken. English main site

Met het nieuwe jaar 2018 in aantocht komen er al een heleboel nieuwe ideeën naar boven maar gaan we vooral ons toch concentreren op het maken van bijkomende reclame om ons ledenbestand naar boven te krikken. Als u, de lezer, nog geen lid bent, waarom niet eens komen proberen? Het is immers gratis. En anders stellen we het op prijs als u dit doorgeeft aan geïnteresseerden.

Om af te sluiten wensen we vanuit de club iedereen nog een prettige overgang naar het nieuwe jaar met veel feestplezier, en een voorspoedig 2018 met veel trainingsgenot (en misschien eindelijk toch die 1ste dan te pakken te krijgen).

Andy, bestuurder Te-Nage Dōjō.