Elfia 2017 (geen training vrijdag 22 september)

Elk jaar doet Achim Steigert (de trainer) mee aan Elfia, een 2-daags event dat doorgaat in Arcen (Nederland), en m.a.w. ook dit jaar. Het evenement gaat door op 23 en 24 september.

Geen training op vrijdag 22 september

Maar aan een event meedoen vraagt natuurlijk de nodige voorbereiding waardoor hij al vanaf vrijdag in Arcen zit om de stand van de groep, waar hij deel van uitmaakt, mee te helpen opbouwen. Dit heeft tot gevolg dat de training op vrijdagavond 22 september wegvalt.

Breng Elfia een bezoekje en doe mee aan de workshop

Het wegvallen van de training is natuurlijk niet leuk maar omdat er nog andere clubleden geïnteresseerd zijn om Elfia te bezoeken, kunnen we beter een deugd van maken en zoveel mogelijk bezoekers naar hun stand te lokken. Zelf nodigt Achim immers alle leden uit om eens langs te komen.

Bijkomend geeft hij een workshop in onze krijgskunsttechnieken zodat velen ermee kunnen kennismaken. Waarschijnlijk zullen sommige leden van de club die ook aanwezig zijn op Elfia helpen tijdens deze workshops.

Kom hen een bezoekje brengen en doe mee aan een korte introductietraining. U bent in goede handen.

Misschien tot dan op Elfia!

Nog een belangrijke mededeling: Te-Nage Dōjō maakt geen uit van de organisatie van Elfia en zij is ook op geen enkele wijze betrokken bij enige activiteiten die op het evenement georganiseerd worden.

Vragen zullen doorgespeeld worden naar de betrokken partijen als u hierover enige vragen zou hebben.

Een antwoord op “Elfia 2017 (geen training vrijdag 22 september)”

Reacties zijn gesloten.